Avio Karte – Promocije

Kako do jeftine avio karte na promociji?

Destinacije koje se nalaze ispod su trenutno na promociji. Period trjajanja promocije avio karata je vremenski ograničen i to u vremenu u kome traje promocija kao i u vremenu kada je dozvoljeno putovanje po ovoj promotivnoj ceni. U centru promocije odnosno u sredini slike destinacije na promociji nalaze se informacija o polaznom i dolaznom aerodromu.

U dodnjem levom uglu jeste informacija o avio kompniji koja je objavila promociju. Ovo znaci da promotivna cena vazi samo za letove te avio kompanije odnosno za avio karte te avio kompanije na promociji.

U desnom uglu nalazi se informacija o periodu prodaje odnosno periodu kada je moguce kupiti avio karte po promotivnoj ceni kao i o priodu putovanja. Period putovanja se odnosno na vremenski okvir kada je potrebno zapoćeti i završiti planirano putovanje.

Kako bi ste rezervisali avio karte na promociji potrebno je da kliknete na promociju ispod na na novoj strani koja se otvori unesete datume putovanja koji se nalaze u okviru datuma putovanja koji su naznačeni na promociji i da sledite dalje koreke u procesu rezervacije.

Ukoliko zapadne u bilo kakav problem ili imate pitanje slobodno nas možete kontaktirati na broj telefonu u gornjem desnom uglu stranice. Imajte na umu da je tokom promocije broj avio karata na promociji na svakom letu ograničen. Ukoliko niste dobili cenu na promociji vertovatno je na nekom od letova nestalo mesta pa mozete pokusati sa promenom datuma.

visa | mastercard logo
Banca Intesa logo Visa securure logo Mastercard secure logo american express | mastercard security logo